Kan FC Almere succes van vorige week vervolg geven?

Zaterdag staat er op sportpark De Marken een belangrijke wedstrijd gepland in de zaterdag 2e klasse A. Hekkensluiter FC Almere krijgt concurrent FC Zaandam op bezoek en dit is voor beiden partijen een belangrijke wedstrijd. Winst voor de Almeerders betekent een plaats stijgen op de ranglijst. FC Zaandam staat maar een punt voor op Almere en zakt dan een plek. Almere zou dan op 10 punten komen Zaandam zou dan op 8 punten blijft staan.

Spanning genoeg dus met mogelijk een mooie middag voor FC Almere.

Onberekenbaar.

ASC Waterwijk krijgt te maken met Jong Holland dat onberekenbaar is. De Alkmaarders spelen erg wisselvallig maar kunnen op eigen veld vaak aardig voor de dag komen. HBOK is weer de koploper in 2A maar bij winst van Waterwijk en puntverlies van de Zunderdorpers kan Waterwijk weer koploper worden. 

In de derde klasse B staat SC Buitenboys nog steeds ruim aan kop en staan Wartburgia en EVC 8 punten achter de koploper. Buitenboys moet naar SCW dat men met 3-0 op eigen veld versloeg. 

Dubbelprogramma.

In 4F gaat Forza Almere op bezoek bij NVC dat zeven punten minder heeft dan Forza dus winst moet mogelijk zijn. Paasmaandag werkt Forza nog een wedstrijd af als men naar s”Graveland moet.

Paasmaandag speelt ook het zondagteam van Waterwijk dat dan in een uitduel TABA ontmoet.

Het vrouwenteam van Waterwijk heeft zaterdag een vrije dag.

Geschreven door