Sandor Augustijn komend seizoen nieuwe trainer van FC Almere

Sandor Augustijn wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van de zaterdagselectie van FC Almere. De club die momenteel in moeilijk vaarwater zit en de laatste plaats bezet in de tweede klasse A wil komend seizoen met een sterk verjongd team weer goed voor de dag komen. Met nog acht duels te gaan wil men alles nog geven voor behoud in de tweede klasse.

Geen onbekende.

Augustijn is zeker geen onbekende voor de club, in 2017 nam hij het roer over van Jimmy Simons die voortijdig afhaakte. Huidige interim-trainer Tjeerd Hof blijft voor de club behouden en wordt komend seizoen de assistent van Augustijn. De Technische commissie van de club is blij met de komst van Augustijn die diverse gerenommeerde clubs onder zijn hoede had. 

Hoger plan.

TC lid Jeffrey Halsema ziet in de nieuwe trainer de ideale oefenmeester om de jeugd op een hoger plan te brengen. Momenteel is Sandor Augustijn nog trainer van zaterdag vierdeklasser Eemboys waar hij dit seizoen gewoon afmaakt. Sandor Augustijn heeft veel zin in zijn tweede periode bij FC Almere en tekende dinsdagavond zijn nieuwe contract dat hem voor 2 jaar aan de club bindt.

Op de foto links Sandor Augustijn met naast hem Jeffrey Halsema.

Geschreven door