Forza Almere heeft eerste stappen gezet voor een mooie toekomst

Kersverse kampioen van de vijfde klasse Forza Almere richt de pijlen op de toekomst en denkt  dat men straks als vierdeklasser weer goed mee kan draaien in hun klasse. Met diverse aanwinsten voor het komende seizoen zet Forza de eerste stap naar een hoger plan.

Goed vaarwater

Darl Douglas, voorzitter van de vereniging ziet zijn club in een goed vaarwater zitten met veel vrijwilligers en een gedegen bestuur wil men in de toekomst op een hoger niveau acteren. De oud-profvoetballer ziet veel progressie in de club zowel bij de jeugd als bij de senioren. In eerste instantie wilde men een club waar de leden met plezier naar toe komen om hun sport te beoefenen. Hierin is men al heel aardig geslaagd en wil men nu graag de volgende stap maken. Met de promotie van het eerste team is de eerste stap gezet en is men zeker nog niet tevreden. Voorzitter Douglas en zijn mede-bestuursleden zijn druk bezig om de club goed op de kaart te zetten. Er wordt hard gewerkt om de club een mooie uitstraling te geven. Verder komen diverse gerenommeerde spelers de selectie van Forza Almere versterken wat moet leiden naar een stabiele vierdeklasser. 

Spelers met routine

Aanvoerder Gary Bouwmeester van het eerste elftal sluit zich hier volkomen bij aan en kan zeggen dat er het afgelopen seizoen mooie stappen gezet zijn. Het kampioenschap hielp daar natuurlijk aan mee en dat is lekker meegenomen. We hopen komend seizoen weer lekker mee te draaien in de vierde klasse en misschien zit er zelfs nog wel meer in. Bouwmeester ziet het zeker zitten dat de club op een hoger niveau moet kunnen meedoen, met spelers met de nodige routine die er komend seizoen bijkomen geeft dat zeker een boost. En de uitstekende bijdrage van trainer Tigran Balasanjan heeft zeker ook al zijn vruchten afgeworpen. Kortom Forza is de goede weg ingeslagen en wil in de toekomst nog meer van zich laten spreken.

Morgenavond aanvang 20:00 uur werkt Forza het laatste competitieduel thuis tegen SC Overamstel af.

Geschreven door