FC Almere en Sandor Augustijn verlengen contract met een jaar.

Sandor Augustijn is ook de hoofdtrainer van FC Almere voor het  seizoen 2023-2024. Na diverse gesprekken kwam men er uit en is het bestuur dik tevreden over de trainer. 

Vorig seizoen nam Tjeerd Hof een gedeelte van het seizoen over van de toen op non actief gezette Charly Olf, maar helaas ook niet kon voorkomen dat men uit de 2e klasse degradeerde stelde men later Sandor Augustijn als trainer aan en Tjeerd Hof als assistent.

Halverwege deze competitie bezet FC Almere de 9e plaats in de zaterdag derde klasse C. Met het jonge team waar de club een nieuwe weg mee is ingeslagen is Augustijn de trainer op de goede plek. Mooi dat hier dan ook een contractverlenging is uitgekomen. 

Eenheid.

Voorzitter Arno van As ziet vooruitgang met dit team en gelooft dan ook dat men dit jaar nog hoger kan eindigen. Sandor Augustijn deelt ook deze gedachten en ziet dat zijn team een eenheid vormt en stappen maakt en denkt ook dat men deze competitie nog van zich kan laten spreken.

Augustijn over zijn verlenging:  “ Ik heb het uitstekend naar m’n zin en de club is weer groeiende wat wel even nodig was. Verder is de samenwerking met assistent-trainer Tjeerd Hof uitstekend en zitten we perfect op een lijn. Met deze selectie zijn er best veel mogelijkheden zodat FC Almere straks weer een club is met toekomst en daar werken we hard aan “ aldus de oefenmeester.

Komende zaterdag start FC Almere met het vervolg van de competitie met een thuiswedstrijd tegen TOV uit Baarn. 

Geschreven door