Waterwijk-coach Ben Vis: “We zullen onze huid zo duur mogelijk verkopen“

In de zaterdag tweede klasse A wordt de topper tussen ASC Waterwijk en HBOK gespeeld. HBOK staat twee punten los van de Almeerders maar dat kan morgen zomaar anders zijn. Het leeft in Almere en om 15.00 uur gaat de bal rollen op sportpark Rie Mastenbroek.

Inzet en beleving. En zo voelt het ook echt laat Ben Vis weten, “ de groep,begeleiding,bestuur en de mensen om ons heen genieten van onze inzet en beleving. Het is ook mooi als je voetballend iets minder bent maar de eenheid die je vormt en de inzet toch de winst naar je toetrekt. Vis zag ook dat met hard werken het kwartje vaak naar onze kant viel.

Vertrouwen. De laatste weken loopt het minder mede door blessures en beslissingen van de scheidsrechter,schorsingen en afgekeurde doelpunten vaak anders maar we geloven in onszelf en gaan met vertrouwen de strijd aan met HBOK.

Het wordt een wedstrijd tegen HBOK op het scherpst van de snede maar dat is ook normaal als het verschil in punten nihil is. De tegenstander heeft wel een makkelijk scorende ploeg waar we ons op in moeten stellen maar kansen zijn er zeker en daar gaan we ook voor “ aldus Ben Vis die zijn manschappen ongetwijfeld op scherp zal zetten voor dit cruciale duel.

Wie er zaterdag aan het langste eind trekt valt nog niets van te zeggen, Waterwijk zal zijn huid  zo duur mogelijk verkopen en alles gaan geven om een driepunter uit deze topper te slepen.

Geschreven door