Waterwijk (zondag) na rust overrompeld door VVA/Spartaan.

In de zondag vierde klasse E heeft Waterwijk het thuisduel met VVA/Spartaan niet winnend af kunnen sluiten. Het team van Geruillo Koenders kwam wel op voorsprong maar moest later in de wedstrijd ervaren dat de tegenstander gretiger was.

Sterk begin.

Waterwijk begon heel sterk en had al snel wat mogelijkheden en kwam dan ook vroeg op voorsprong door Jasper Schipper 1-0. De tegenstander beet hierna flink van zich af en was het niet veel later alweer gelijk door Janssen 1-1. Na de 1-1 kwamen de Almeerders weer goed terug en namen weer een voorsprong. Weer was Schipper succesvol en schoot de bal strak in de kruising 2-1. VVA probeerde voor de rust de stand nog gelijk te trekken maar dat lukte uiteindelijk niet.

Onder druk.

Na de rust werd Waterwijk  overrompeld met het drukzetten van VVA Spartaan en dit zorgde voor de snelle 2-2 en ook nog de  2-3. Waterwijk leek van slag maar kwam toch weer terug en had ook kansen voor de aansluiting. Uiteindelijk kreeg men ook nog de 2-4 om de oren door de bal slecht weg te werken en VVA gretig profiteerde. De tijd was hierna voor Waterwijk te kort om het VVA nog lastig te maken en verloor men op momenten dat het niet nodig was.

Komende wedstrijd zal de ploeg de rug weer moeten rechten om beter te presteren.