Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Op zaterdag 14 mei hoeven kinderen uit Almere zich niet te vervelen: zij kunnen dan meedoen aan een heleboel activiteiten tijdens het Kidsproof Kinderfeest, georganiseerd door het online platform Kidsproof Flevoland.

Deze feestelijke dag vol activiteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar vindt plaats in Almere Buiten. De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur op het Rio de Janeiroplein en het Globeplein.

Kennismaking kinderaanbod Almere
Tijdens het Kinderfeest maken ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met creatieve en sportieve workshops, spelletjes, een speurtocht en andere activiteiten, georganiseerd door ondernemers uit Almere en net daarbuiten. “Verder is er een kleedjesmarkt waar ouders en kinderen zich gratis voor op kunnen geven en een boeken ruilbeurs waar kinderboeken een nieuwe eigenaar krijgen”, legt Susanne Frens van Kidsproof Flevoland uit. Het complete programma is te vinden op de website www.kidsproof.nl/flevoland.  

Locatie en toegang 
De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig, deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand. 

Over Kidsproof Flevoland 
Kidsproof Flevoland biedt een compleet overzicht van alle activiteiten en uitjes voor kinderen in de provincie. Op 14 mei is Kidsproof een keer niet alleen online, maar ook fysiek zichtbaar voor ouders én kinderen. “Na twee jaar is het Kidsproof Kinderfeest terug van weggeweest, dus het belooft een extra feestelijke en gezellige dag te worden”, aldus Susanne Frens. Er zijn nog enkele plekken vrij tijdens het Kidsproof Kinderfeest en op de kleedjesmarkt. Voor een plek kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Kidsproof Flevoland.

Geschreven door