Kidsproof Kinderfeest in Almere Stad

Op zaterdag 28 september luiden we de herfst feestelijk in tijdens het Kidsproof Kinderfeest. Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen: zij kunnen dan meedoen aan een heleboel activiteiten, georganiseerd door het online platform Kidsproof Flevoland.

Deze feestelijke dag vol activiteiten voor kinderen van 2 t/m 10 jaar vindt plaats in Almere Stad. De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 13.00 en 16.00 uur op de Esplanade.

Kennismaking kinderaanbod Almere

Tijdens het Kinderfeest maken ouders én kinderen op een laagdrempelige manier kennis met het leuke en veelzijdige kinderaanbod in Almere. Op het Kidsproof Kinderfeest kunnen kinderen meedoen met creatieve en sportieve workshops, spelletjes, een speurtocht en andere activiteiten, georganiseerd door ondernemers uit Almere en net daarbuiten. “Verder is er een boeken ruilbeurs waar kinderboeken een nieuwe eigenaar krijgen”, legt Susanne Frens van Kidsproof Flevoland uit. Het complete programma is te vinden op de website www.kidsproof.nl/flevoland.  

Kinderstreekmarkt

Tijdens het Kidsproof Kinderfeest is ook Stad & Natuur aanwezig met een Kinderstreekmarkt met herfstproducten!

Locatie en toegang 

De toegang voor het Kidsproof Kinderfeest is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Om deel te nemen aan de activiteiten is een strippenkaart nodig, deze is gratis af te halen bij de Kidsproof-stand. 

Over Kidsproof Flevoland 

Op de website www.kidsproof.nl vind je veel leuke tips en inspiratie voor gezinnen in Flevoland. Tips om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg de site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg Kidsproof Flevoland op Facebook en Instagram.

Op 28 september maakt Kidsproof.nl er een live ontmoeting van voor ouders én kinderen.

Geschreven door