Positieve reacties op vernieuwde Albert Heijn Parkwijk met sushibar

Na een grondige verbouwing is de Albert Heijn aan de Watercipresstraat 15 in Almere Parkwijk weer open. De compleet vernieuwde winkel heeft nu nog meer aandacht voor vers en gemak.

Er is een sushibar, waar de hele dag door verse sushi, maki en sashimi worden gemaakt. Supermarktmanager Patrick de Jong: “De sushibar valt in de smaak bij onze klanten! We krijgen enthousiaste reacties, ook over alles wat nieuw is in onze winkel.”

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Parkwijk de overgebleven voorraad vers en diepvries aan Voedselbank Almere. Het ging om een bestelbus vol. “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit goede doel extra konden ondersteunen”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Parkwijk is open op maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 8:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Foto AH Persdienst Ruben Schipper

Geschreven door