Waterwijk-vrouwen verliezen belangrijk duel tegen De Meer

De vrouwen van Waterwijk hebben zichzelf een slechte dienst bewezen, de ploeg van trainer Pourchez moest haar meerdere erkennen in De Meer en verloor knullig met 1-2.

De twee ploegen gingen voor de winst en kregen ook de nodige kansen maar deze waren voor beide partijen te veel van het goede. Door een fout bij Waterwijk kreeg de Meer een kans maar scoorde niet en ging de rust met 0-0 in.

Veel strijd

Na de rust leverde Waterwijk veel strijd en zette De Meer onder druk maar kansen kwamen er niet echt. Het spel ging op en neer en wist de Meer toch de leiding te nemen.0-1. Hierna was het duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Een aardige kans was er wel voor de Meer maar die werd van de lijn gehaald. Niet veel later ook nog een bal op de lat dus mocht Waterwijk zeker niet mopperen.

Gelijkmaker

In de 69e minuut was het toch de spits van Waterwijk Jaimy Rooze die strak aangespeeld werd en de verdediging van de Meer met een korte beweging op het verkeerde been wist te zetten en de doelvrouw van de Meer wist te verschalken door de 1-1 op het scorebord te zetten. In de 76e minuut viel de genadeklap voor Waterwijk. In een snelle omschakeling wisten de aanvallers van de Meer een man meer situatie te creëren waardoor een strakke voorzet van de rechterflank goed werd afgerond en stond  de 1-2 op het scorebord.

Hierna ging de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet ondanks diverse mogelijkheden. Het bleef bij deze stand en had Waterwijk zich lelijk verslikt.

Trainer Pourchez was na afloop tevreden over de inzet van de ploeg en vond dat de invallers het uitstekend gedaan hadden deze middag maar het verlies was wel zuur.

Komende wedstrijd ontmoet men koploper Real Sranang.