Kan ASC Waterwijk eerste hindernis in nacompetitie overleven?

Morgenmiddag staat er op sportpark Rie Mastenbroek een belangrijke wedstrijd gepland voor het Almeerse amateurvoetbal. Waterwijk dat de eerste periode behaalde in de zaterdag 2e klasse A krijgt dan te maken met CSW uit Wilnis dat  de tweede periode won in 2B.

Gretig met goed voetbal.

De ambities van ASC Waterwijk zijn bekend, men wil richting Hoofdklasse van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Ben Vis is dit seizoen erg gretig en speelt ook vaak goed voetbal, tegen CSW zal dat zeker niet anders zijn en moet er zaterdag gewonnen worden wil men een ronde verder komen. De club is er aan toe om een klasse hoger te gaan voetballen en is alles eraan gedaan om dit voor mekaar te krijgen. De club verwacht dan ook dat er veel publiek op af zal komen dus zal gezelligheid spanning zaterdag hoogtij vieren.

Het duel begint zaterdag om 14.30 uur en zal bij een gelijkspel verlengt worden en mocht dat daarna nog zo zijn volgen er strafschoppen. Het duel zal geleid worden door F Akkaya geassisteerd door J van Ditmarsch en V.F. de Roos.

Later uitgebreid verslag van dit duel.

Geschreven door