Nieuwe trainer voor dames AHC

De Almeerse Hockey Club heeft voor komend seizoen Andre Morees aangesteld als nieuwe trainer van de Almeerse hockey dames

Morees was al eerder als trainer bij de Almeerse actief en dat krijgt nu een vervolg. Morees speelde zelf ook vele jaren bij Bloemendaal. Momenteel is de trainer verantwoordelijk voor tophockey bij de jeugd in Aerdenhout. De Almeerse werd dit seizoen kampioen van de overgangsklasse en speelt daardoor volgend jaar in de promotieklasse. 

Hoog niveau

Dit is het een na hoogste hockeyniveau van Nederland en dat is een mooie klasse die meer perspectief biedt. De 45 jarige trainer wil graag zijn steentje bijdragen bij de club en heeft er veel zin in. De club ziet er naar uit om straks met de trainer samen te werken en uiteraard successen te boeken. Het bestuur wenst hem dan ook straks alle succes bij de ambitieuze club.

Geschreven door