SC Buitenboys stoomt zich klaar voor komend seizoen

Met trots verlengt SC Buitenboys het contract met hoofdtrainer Mark Steur.

Steur is ook komend seizoen onze hoofdtrainer in de 2e klasse. De onlangs gestopte oud-prof Collins John tekent een contract als assistent-trainer bij de Zaterdag 1. Na een glorieuze carrière slaat John nu een andere weg in, als die van trainer.Buitenboys is er trots op dat we John bij de club kunnen houden. John wordt geflankeerd door Jeroen Baaij, Hoofd Voetbal Technische Zaken en Mo Hersi, hoofd TC Bovenbouw

En wederom tekent een kampioenstrainer een jaar bij. Dennis Verwer zal ook komend seizoen de leiding hebben over het zeer succesvolle en vooral talentvolle O23 team. Dennis ondertekende zijn contract in het bijzijn van Jeroen Baaij, Hoofd Voetbal Technische Zaken en Mo Hersi, hoofd TC Bovenbouw.

foto: Collins John tekende zijn nieuwe contract bij Buitenboys.

Geschreven door