Trainer Dennis Verwer verlengt contract bij Buitenboys

SC Buitenboys heeft het contract met hoofdtrainer Dennis Verwer verlengt tot medio 2025.

De trainer heeft het naar zijn zin en draait goed mee in de 2e klasse A. Verwer ziet bij Buitenboys dat er veel talent aanwezig is en wil graag met deze groep verder. Het is een mooie uitdaging en bij Buitenboys is alles perfect geregeld om de selectie en is het lekker werken met m’n assistenten aldus de trainer die komende zaterdag op bezoek gaat bij koploper HBOK en daar graag wil stunten met zijn selectie.

Jeugd

Verwer begon al bij de jeugd van Buitenboys als trainer waar hij het team onder de 23 onder zijn hoede had. Uiteindelijk werd hij dus hoofdtrainer en is de club uiterst tevreden over de coach en zijn staf. De ploeg uit Almere Buiten bezet momenteel de 7e plek in de tweede klasse A en heeft 18 punten uit 13 duels. Mocht men zaterdag de punten weghalen bij HBOK kruipt men langzaam weer wat omhoog. Het duel in Zunderdorp begint zaterdag om 14:30 uur.

Geschreven door