Hoofdtrainer Mark Steur verlengt bij SC Buitenboys.

Voor het nieuwe seizoen heeft Mark Steur zijn contract als trainer van de zaterdagselectie van derdeklasser Buitenboys verlengt. “We zijn trots op deze samenwerking en hopen op een fantastisch nieuw seizoen” aldus het bestuur van de club.

Trainer Mark Steur is zeker ook positief over zijn verlenging. “De club heeft mooie plannen voor de toekomst om de club nog verder te laten groeien. Dat voelt prettig en stimuleert zowel de spelersgroep als mijzelf. Het bestuur en technische commissie werken hard aan een club die nog meer uitstraling krijgt in Almere. Ik wil graag onderdeel van dit proces uitmaken en straks kijken hoe zich dit ontwikkelt. Voor de selectie hebben we goede versterkingen erbij die ons nog sterker kunnen maken.  Met een mooie mix van routine en jeugd kijken we positief vooruit “ aldus Steur.

De trainer is er dan ook van overtuigd dat er mooie tijden aanbreken voor de club en wil zeker weer mee gaan doen voor de prijzen, en hoopt ook dat straks de competitie weer ouderwets van start kan gaan en iedereen weer volop kan genieten van het voetbalspel.

Geschreven door