Zaterdag 4 juni om 16.30 uur vindt in Cultuurhuis Almere Buiten een bijzonder concert plaats van Duo Duin & Berg

In een muzikale reis nemen zij u mee op reis door de Lage Landen en Zuid-Afrika, verfrissend en verrassend!

Met prachtige teksten op eigengemaakte muziek en de mooiste covers beschrijven ze de natuur, de liefde en alles wat anderszins het leven de moeite waard maakt. Voor hun reis naar Zuid-Afrika hebben ze hun programma aangevuld met een aantal pareltjes uit de Nederlandse literatuur, zodat niet alleen Zuid Afrika, maar ook de Lage Landen zullen worden bezongen. 

Duo Duin & Berg bestaat uit componiste en pianiste Yolande van den Berg, die het gros van de composities voor haar rekening neemt en zangeres Gelske van der Duin. Opgegroeid in Zuid-Afrika, maakt Yolande op 26-jarige leeftijd de overstap naar Nederland, waar ze tot haar verrassing de liefde van haar leven tegen het lijf loopt en besluit in Nederland te blijven. Maar Zuid-Afrika blijft natuurlijk trekken… De taal blijkt een grote inspiratiebron te zijn en op de teksten van bekende dichters maakt ze haar eigen composities. Tijdens haar conservatoriumstudie in Nederland ontmoet ze Gelske van der Duin, een zielsverwant op muzikaal gebied. Na het afronden van hun studie krijgt hun samenwerking vleugels en besluiten ze om als Duo Duin & Berg hun muzikale droom verder uit te werken: inspirerende luisterliedjes die op vlotte wijze aan elkaar worden verbonden, ondersteund door prachtige foto’s om het publiek mee te nemen op een muzikale reis! 

Meer informatie & ticketverkoop: https://cultuurhuisalmerebuiten.nl/duo-duinenberg-4-juni-2022/

Geschreven door