Almere City FC wint ook derde oefenwedstrijd

Almere City FC heeft  ook de derde oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. De ploeg van Alex Pastoor was met 2-0 te sterk voor Excelsior uit Rotterdam. 

Voor de rust werd er niet gescoord hoewel er wel kansen waren voor beiden teams. Na rust scoorde spits Maarten Pouwels (uit een penalty) en later was een mooie kopbal van  Michiel Huijsman goed voor de 2-0.

Ongeslagen

Almere City blijft voorlopig ongeslagen tijdens deze voorbereiding. De overwinning op Excelsior was na de eerdere winstpartijen tegen AZ en SC Imst alweer de derde oefenzege voor de Almeerders in de aanloop naar de competitiestart. 

Komende zaterdagmiddag spelen de Almeerders weer een oefenwedstrijd: dan ontvangt de ploeg van Alex Pastoor op het eigen complex KMSK Deinze uit België.

Geschreven door