De Wegwijzer organiseert Vakantie Bijbelclub

Lekker zomervakantie? Zin in een feestje? Kom ook naar de Vakantie-Bijbel-Club! Eindelijk is het weer zo ver. Voor de acht-en-twintigste keer organiseert Chr. Gem. ‘De Wegwijzer’ de jaarlijkse Vakantie-Bijbel-Club. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus vijf dagen lang feest! Dit jaar weer op maar liefst zes locaties verspreid over de stad. Kijk voor meer informatie op www.vbcalmere.nl.

De VBC is ieder jaar een mega vakantiefestijn waar honderden kinderen en tieners met veel plezier naar toe komen. Voor deelname aan het programma hoef je natuurlijk niet per se gelovig te zijn, we organiseren het voor alle kinderen en tieners in de stad. Kijk snel hieronder wat de dichtstbijzijnde club is voor jou. Deelname aan het programma is gratis.

Kinderthema: ‘Wie ben jij?!’

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen elke dag weer volop genieten van een gratis kinderprogramma vol met mooie verhalen, vrolijke liedjes, grappige spelletjes, toneel en nog veel meer op de volgende locaties:

  • Almere Buiten, Chr. Gem. De Wegwijzer, Makassarweg 80
  • Almere Stad Oost, Buurthuis ‘De Draaikolk, Lekstraat 2
  • Almere Stad West, Basisschool De Lichtboei, Luitstraat 7
  • Almere Haven, Skills Garden, Parkwerf 138
  • Almere Poort, Basisschool De Kleine Wereld, Nederlandhof 5
  • Almere Hout, Sportveld bij de huisartsenpraktijk in Nobelhorst, Max. Planckstraat

Tienerthema: ‘Alive.’

Voor alle tieners t/m 16 jaar is er een week lang ook een tof programma vol fun, sport & spel, Bibletalk en chilltijd met je vrienden. Dit wordt alle dagen vanaf half 2 aangeboden op de volgende locaties:

  • Almere Haven, Skills Garden, Parkwerf 138
  • Almere Buiten, Grasveld Bataviastraat
  • Almere Poort, Basisschool “De Kleine Wereld”, Nederlandhof 5
  • Almere Muziekwijk, Basisschool “De Lichtboei”, Luitstraat 7

We kijken naar je uit en wachten op je, want het wordt een feest!

De organisatie is in handen van Christelijke gemeente ‘De Wegwijzer’. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ondergetekende of check www.vbcalmere.nl.

Geschreven door