Luister zondagmiddag om 14.00 uur de Podcast Politiek Circus 79: hoe chagrijn een installatiefeestje verstoorde

Journalisten Robert Mienstra en Marcel Beijer van Almere DEZE WEEK  spreken met de nagelnieuwe wethouders Alexander Sprong (SP) en Jesse Luijendijk (Partij voor de Dieren) over het coalitie-akkoord, de terugkerende afgetreden wethouders, het ontbreken van de Floriade in het coalitie-akkoord. Heeft de PvdD meer binnen gehaald dan de VVD? De 1000 extra tijdelijke woningen, en het Kunstmuseum dat zomaar afgeblazen kan worden. En ze bespreken het chagrijn tijdens de laatste Politieke Markt.

De uitzending wordt dinsdagavond om 22.00 uur herhaald op Omroep Almere

Op de foto v.l.n.r. Marcel Beijer, Alexander Sprong (SP), Robert Mienstra en Jesse Luijendijk (Partij voor de Dieren)

Geschreven door