Nieuw seizoen met nieuwe voorzitter voor FC Almere

Nadat vorig seizoen al een wisseling in het bestuur plaatsvond gebeurt het dit seizoen ook.

Voorzitter Desire Laan ziet geen kans om twee bestuursfuncties te bekleden en heeft aangegeven niet verder te gaan als voorzitter en penningmeester, Het is niet meer te combineren met het dagelijkse werk.

Snel schakelen

Een ad-interim voorzitter is al gevonden in de persoon van Arno van As, Arno was al wedstrijdsecretaris van de club uit Almere-Haven. Deze dubbelfunctie kan van As wel vervullen en daar is de club zeer content mee. Komende week zal het een en ander nog geregeld worden en kan FC Almere op bestuurlijk niveau weer verder met de verdere opbouw van de club zodat men voor komend seizoen klaar is om optimaal te starten.

Boost

Wel zal een beroep worden gedaan op de leden om straks waar mogelijk hun medewerking te verlenen om de club de boost te geven die men voor ogen heeft. De goede weg is al ingeslagen en zal met vereende krachten nog meer gestalte krijgen om het komende seizoen te doen slagen!

foto: Nieuwe voorzitter Arno van As staat lid van de club te woord.

Geschreven door