FC Almere begroet nieuwe penningmeester Frans Schellings

Frans Schellings is de nieuwe penningmeester van FC Almere geworden. De enthousiaste Schellings kent de club al enkele jaren en heeft ook kinderen en kleinkinderen bij FC Almere spelen en is dan ook veelal op de club te vinden. Schellings wil graag de club steunen met zijn nieuwe functie.

Grote betrokkenheid

De betrokkenheid is groot en zo heeft hij zich ook beschikbaar gesteld voor een functie binnen de club.  Schellings heeft zelf een eigen bedrijf dus weet wel het een en ander af hoe men een bedrijf of club zou moeten leiden. In januari 2024 is hij door de ledenraad aangesteld als nieuwe penningmeester van FC Almere. Ondanks een lange zoektocht en diverse vacatures flyers van FC Almere, slaagde de club er maar niet in de vacature ingevuld te krijgen. Het beschikbaar stellen van Schellings werd dan ook door de club met twee handen aangegrepen. 

Voor diegenen die Frans Schellings nog niet kennen: “  Ik ben bijna mijn hele leven zelfstandige geweest, eigenaar van een groothandel in etalage- en decoratiematerialen met meerdere personeelsleden,altijd mijn eigen boekhouding gedaan, alleen de jaarrekeningen werden door de accountant gedaan”.

De binding met FC Almere!
“ Mijn zoon en schoonzoon spelen in het derde team van de zondag,mijn dochter in de MO15, mijn kleinzoon in de JO14 en mijn kleindochter in de JO13. Verder verricht mijn andere kleindochter trainings-assistentie bij de MO15. Voldoende binding zou ik zeggen! Ik weet, doordat ik een aantal jaren meedraai op de club, dat er een klus op mij ligt te wachten, maar ik ga er met volle overtuiging tegenaan “.

FC Almere is blij met de komst van Frans Schellings en hopen op een mooie samenwerking die er zeker nu al is. Het bestuur wenst hem dan ook een mooie tijd bij deze club.

Geschreven door