Nieuw thuistenue voor Almere City FC

Almere City FC speelt komend seizoen haar thuiswedstrijden in een nieuw tenue. In plaats van het  rode thuistenue zal de club haar thuisduels gaan spelen in een shirt dat te maken heeft met het stadswapen van Almere

Het ontwerp is hetzelfde als het  beker shirt van vorig seizoen. De club vond het ontwerp te mooi  en heeft daarom besloten om nu ook in dit shirt de competitiewedstrijden te spelen.

Uiteraard zullen komend seizoen ook weer  sponsornamen op het tenue te bewonderen zijn. Hopelijk levert dit nieuwe shirt ook de nodige punten op om komend seizoen door te stoten naar de Eredivisie. Het zal natuurlijk wel weer een spannend seizoen worden voor de ploeg van Alex Pastoor maar alles is erop gebaseerd om weer hoge ogen te gaan gooien.

foto: Almere City FC.

Geschreven door