Werk aan de busbaan in Tussen de Vaarten

Van 11 juli tot en met 23 juli gaat de gemeente aan de slag in Tussen de Vaarten. Tussen bushaltes Sallandsekant en Tussen de Vaarten Noord vervangen ze het asfalt en de betonplaten.

In het gebied waar ze werken zijn tijdens de werkzaamheden de bushaltes niet in gebruik. Kijk voor de dichtstbijzijnde halte en de alternatieve busroutes op allgobus.nl.

De busbaanoversteken zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer. Voor fietsers en wandelaars zijn de over­steken om de beurt afgesloten. Je wordt ter plaatse doorverwezen naar een plek waar je de busbaan kunt oversteken. Verkeersregelaars begeleiden de fietsers en voetgangers bij het oversteken.

Bouwapp

Tijdens de uitvoering van werkzaamheden maakt de gemeente gebruik van de BouwApp. Via deze app brengen ze je direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kan je makkelijk contact met hen opnemen als je vragen of opmerkingen hebt.

Geschreven door