Lumièreparkfestival populair in Almere

Zondag 14 augustus 2022 organiseert SMOA (Stichting Multiculturele Organisatie Almere het jaarlijkse multicultureel Lumièreparkfestival in Almere. (er was een tussenstop vanwege Covid 19).

Het festival is de hele dag van 11.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis. Locatie Stadspark Lumiere.

Het Lumièreparkfestival biedt haar bezoekers ook eenheid in verscheidenheid. Zoals een braderie met informatie en een workshop plein voor jong en oud.

Een omvattend festival met programma onderdelen waarbij dialogen, workshops, sport en dans elkaar zullen afwisselen. Met zeer diverse muzikale optredens wordt een sfeer op het festival neergezet en kan men zich op deze klanken uitleven en ontspannen. De optredens zijn een mix van shows door nieuw talent en al bekende namen. Het geheel wordt omlijst met een zeer diverse markt, waarbij marktlui bijzondere producten aanbieden. 

Er wordt een kinderdorp ingericht, een plezierige ruimte voor ouders en kinderen. Een springkussen waar kinderen dol op zijn maar ook kunnen kinderen schminken, schilderen en nog veel meer.

Jongeren artiesten zijn nadrukkelijk aanwezig in het programma. Op het podium een veelzijdigheid aan artiesten: onder meer muziekgroep Sabroso, Combinatie 16 met als speciale gast TEVE uit Suriname, Muziekformatie THE BAND, BLF Familie met Lord Fenda en Jah Prince, Mega Vibes Band rechtstreek uit Suriname, The Block Party, JLYONN, de winnaars 036 Dance Event, dansgroep Evistars. Ook dit jaar zal Jonathan Baij de Host zijn en Dj Akshay zal het geheel muzikaal omlijsten.

De hosts zijn Jonathan Baij en DJ Akshay.

Geschreven door