Onderhoud bandenpomp Hennepveld en Brasiliaplaats

Sinds vier jaar hebben we twee slimme bandenpompen in gebruik op het Hennepveld in Almere Stad en op de Brasiliaplaats in Almere Buiten. De slimme bandenpomp werkt op zonne-energie en krijg nieuwe zonnepanelen.

Hiervoor wordt de bandenpomp van zijn plek gehaald en op een nieuwe sokkel gezet. De bandenpomp is hierdoor voor ongeveer een halve dag buiten gebruik. Op de Brasiliaplaats vindt het onderhoud plaats op woensdag 24 augustus en op het Hennepveld op donderdag 25 augustus.

De bandenpompen worden veel gebruikt. Tot nu toe zijn er bij het Hennepveld 7.205 gebruikers geweest en bij de Brasiliaplaats waren dat er 22.507. Iedereen kan gratis gebruik maken de bandenpompen.

Wil je meer informatie over de slimme bandenpompen? Op bandopspanning.nl lees je hier meer over.

Geschreven door