TuinmanAlmere036 zoekt Tuinmaatjes

Martin in ‘t Hout, founder van het vrijwilligersinitiatief heeft ondersteuning nodig. Er zijn zoveel vragen van uit de stad dat hij het niet allemaal meer aan kan.

Wat doet Martin, hij verzorgt op reguliere basis de tuinen van mensen die het niet zelf meer kunnen. Door de druk van onder meer woningbouwverenigingen op de bewoners om hun tuin bij te houden komen de bewoners in de problemen. Vaak kunnen ze het niet zelf doen door lichamelijke of geestelijke beperkingen, of gewoon te oud.. Deze cliënten ontbreekt het aan geld als ook hebben ze geen achterban waarop ze terug kunnen vallen. Martin en zijn groep vrijwilligers gaan dan op regelmatige basis bij deze cliënten langs, die betalen een kleine bijdrage voor de brandstof en klein materiaal voor bijvoorbeeld de trimmer of gas voor de brander.

Martin heeft hulp nodig, lijkt het u nu iets om hem op vrijwillige basis te kunnen ondersteunen is hij en zijn cliënten heel blij. U hoeft geen gereedschap te hebben. Hij heeft een mooie bus vol met alles wat een tuinman/vrouw nodig heeft.

U kunt Martin bereiken op facebook klik hier, email tuinmanalmere036@gmail.com of telefonisch 0648625380.

Geschreven door