ASC Waterwijk start met winst in beker competitie.

Tweedeklasser Waterwijk heeft op eigen veld een 1-0 zege geboekt in de beker tegen sv Hoofddorp. De ploeg van trainer Ben Vis speelde een goede wedstrijd, gaf weinig weg maar creëerde zelf ook niet zoveel. Uiteindelijk bleef de winst wel in Almere.

Kansrijk.

Met diverse invallers begonnen de Almeerders goed en hadden wel veel balbezit maar wist men de eerste helft uiteindelijk niet echt gevaarlijk te worden. Voor de rust kreeg men maar een aardige kans en die was voor Tim Klaasen-Bos die goed doorging maar de doelman van Hoofddorp op zijn weg vond en leverde dit geen goal op. Hoofddorp ondernam ook nog wel pogingen middels diverse schoten maar de zuiverheid was er niet.

Verre uittrap.

In de tweede helft kwam dezelfde Klaasen-Bos wel tot scoren toen men bij de gasten een uittrap van Waterwijk-doelman Nordin Vermeulen verkeerd inschatte en Klaasen-Bos hiervan profiteerde: 1-0. Het bleef hierna een open wedstrijd met kansen over en weer maar de mogelijkheden benutten was deze middag voor beide partijen een te grote opgave. Het bleef bij deze stand en had Waterwijk de eerste winst te pakken in de bekercompetitie.

Trainer Ben Vis was uiteindelijk wel tevreden,” Ondanks de invallers,die het uitstekend deden beginnen we goed aan de beker en smaakt dit naar meer “, aldus de coach van Waterwijk. 

Komende zaterdag speelt  Waterwijk de tweede bekerwedstrijd bij FC Aalsmeer aanvang 14.30 uur.

Dinsdagavond om 20.45 werkt men nog een oefenduel af tegen ASV De Dijk.

Geschreven door