Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent!

Op donderdagavond 22 en 29 september 2022, houdt Theatergroep SubSub audities voor de nieuwste voorstelling, Oedipus “Who do you think you are?” – een voorstelling over identiteit, roots, keuzes maken en het lot. Theatergroep SubSub maakt teksttheater met talentvolle jongeren tussen de 15 en 25 jaar.

Vanaf nu kunnen jongeren zich aanmelden voor de audities die in de Voetnoot plaatsvinden. Aanmelden voor de audities kan via www.subsub.nl/audities

Auditie doen voor de voorstelling

In 2023 spelen we de voorstelling Oedipus. “Who do you think you are?” – een voorstelling over identiteit, roots, keuzes maken en het lot.  Deze voorstelling wordt geregisseerd door onze regisseur en artistiek leider Esther Bolte en wordt zo’n 15 tot 20 keer gespeeld in de speelperiode. Dit jaar (2022) en vorig jaar (2021) speelde we in juni wegens corona. Onze speelperiode valt normaliter altijd in het voorjaar, in april. De repetities voor deze voorstelling starten in oktober 2022 en vinden op de donderdagavond plaats.

Elk jaar is er ook een makersproject SubSubXtra, dit traject mondt uit tot een montagevoorstelling De acteurs die hieraan meedoen krijgen onder andere speltrainingen onder begeleiding van professionals. Daarnaast bezoeken ze repetities van andere Almeerse gezelschappen. De repetities voor het makersproject starten in oktober 2022 en vinden plaats op de dinsdagavond.

Wanneer weten de jongeren of zij auditie mogen doen?

Een week voor de auditie horen de jongeren via de mail meer informatie over de tijden, de locatie en een auditie opdracht.

Over Theatergroep SubSub

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Geschreven door