Waterwijk en FC Almere winnen hun oefenduels.

Voordat het grote werk begint werken veel clubs doordeweeks oefenwedstrijden af. De trainers kunnen nog kiezen uit de brede selecties van deze clubs. Komend weekend wacht alweer het tweede bekerduel voor beide clubs.

Waterwijk heeft op eigen veld dinsdag het oefenduel tegen De Dijk met 4-1 gewonnen. De ploeg van Ben Vis liet bij vlagen goed voetbal zien en wist uiteindelijk vier keer het net te vinden. De Dijk scoorde in deze wedstrijd slechts een keer. Het was een aardig duel met mooie momenten.

Mindere 2e helft.

FC Almere kwam dinsdag ook in het veld en zegevierde met 5-4 over sv Huizen 023. Voor de rust hadden de Havenaren vijf keer weten te scoren en deed Huizen dat maar twee keer. Na de rust kwam Huizen. sterk terug en kreeg Almere het knap lastig maar meer dan twee doelpunten kwam Huizen niet.

Geschreven door