Chillsessie voor jongeren tijdens Meet-up Kunstbende Flevoland

Op woensdag 26 oktober van 16:30 tot 18:30 uur vindt de Kick-off van de eerste Flevolandse Kunstbende meet-up in Cultuurhuis Almere Buiten plaats.

Deze samenkomst is speciaal voor leden van KLUB Kunstbende en voor Flevolandse jongeren die geïnteresseerd zijn in wat Kunstbende voor hen kan betekenen. Tijdens deze meet-up is er ruimte om creatieve passies te delen en nieuwe ideeën op te doen. Jongeren kunnen hun gitaar, tekstblok of laptop meenemen.

Naast chillen kan er op deze avond input worden gegeven op het programma van het komende Kunstbende seizoen ‘22/‘23. Wat hebben jongeren altijd al eens willen doen en wat missen ze nu in creatief Flevoland? Welke local hero zouden ze graag ontmoeten om hen te helpen met hun skills verder te ontwikkelen?   

Aanmelden kan gratis en snel via de website www.kunstbende.nl. En neem vooral iemand mee die nog geen KLUB member is, maar het misschien wel wil worden!

Geschreven door