Drugshandelaar opgepakt in Almere meldt Telegraaf

Dinsdagochtend is in een woning in Almere een Surinaamse drugshandelaar aangehouden. De politie heeft dit nog niet bevestigd.

De verdachte zou betrokken zijn geweest bij twee liquidaties en drugshandel. Hij werd volgens de krant gearresteerd door een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies. De man werd al jarenlang door de politie gezocht en stond internationaal gesignaleerd.

Hij zou onder meer de opdrachtgever zijn van de moord op oud-profvoetballer Kelvin Maynard in 2019. De politie heeft ook dit nog niet bevestigd.

Maynard werd toen voor een brandweerkazerne in Amsterdam vermoord door twee mannen op een motorscooter. De moordzaak kreeg extra aandacht omdat brandweerlieden de reanimatie van de voetballer filmden en op sociale media zetten. De daders waren te zien op camerabeelden. Een maand later arresteerde de politie drie verdachten, die later weer zijn vrijgelaten.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/226143316/beruchte-surinaamse-drugshandelaar-piet-w-gearresteerd

Geschreven door