Gratis regenboogvlag tijdens Winter Pride Almere

Van 4 tot en met 6 november vieren we in Almere dat iedereen mag zijn wie die is tijdens de Winter Pride Almere met als thema ‘Vier jezelf samen’. Centraal staat de Winter Pride Walk op 6 november. In samenwerking met de gemeente Almere en Stichting Winter Pride Almere kan je dit jaar op 26 oktober gratis een regenboogvlag halen op diverse plekken in de stad.

Wil je ook laten zien dat je de LHBTI+ gemeenschap steunt? Hang dan de inclusieve regenboogvlag uit op 6 november. De vlag kan je gratis ophalen op een van de afhaalpunten. De locaties en tijden vind je op de website www.winterpridealmere.nl

Vorig jaar was deze actie ook en waren op alle afhaalpunten de vlaggen binnen een uur op. Dus wees er snel bij want op=op. De afhaalpunten wordt bemand door een team van vrijwilligers uit de LHBTI+ gemeenschap.

De vlag kan je niet alleen uithangen maar ook via social media delen. Maak een foto van jouw vlag en post het op social media met de hashtag #winterpridealmere. Zo zorgen we met zijn allen voor extra bewustwording deze dag.

Geschreven door