Kleur in Cultuur heeft plek voor nieuwe kinderen uit Almere! 

Kleur in Cultuur zoekt open-minded Almeerse kinderen om samen dé kunstkenners bij Kleur in Cultuur te worden; de Kleurkenners.

De Kleurkenners geven hun mening over kunst, cultuur en alles daar tussenin. Ze zijn nieuwsgierig en open-mindend en openen met hun kritische blik de ogen van onze kunstvakdocenten en medewerkers. De Kleurkenners bepalen mee over wat Kleur in Cultuur doet, van het workshopsaanbod tot aan het TikTok account, alles mag verrijkt worden óf omver worden geworpen. Als Kleurkenner volg je een jaar lang creatieve workshops in ons hoofdkwartier en ga je met je team op kunstzinnig avontuur door Almere. Je komt wekelijks bij elkaar om workshops te testen, te leren samenwerken en je mening onder woorden te leren brengen.

Ben je tussen de 9-14 jaar en wil jij de nieuwe kunstkenner of cultuur-vlogger van Almere worden?


Meld je aan door een mail te sturen naar stefano@kleurincultuur.com of stuur een whatsappbericht naar 06-11493871. De Kleurkenners komen elke donderdag van 15.30 tot 17.00 samen in Casa Casla, aan het Deventerpad in Almere Centrum. Deelname is gratis.

Geschreven door