Projectontwikkelaar Hortus: College gaf raad niet de juiste informatie

Weerwater CV (WWCV) , een samenwerking tussen de projectontwikkelaars Amvest en Dura Vermeer, kan zich niet vinden in de beantwoording door het college van schriftelijke vragen van de PVV op 20 september. Het bedrijf heeft daarom een brief geschreven aan de raad waarin staat hoe het volgens haar wél zit. Mocht dit waar zijn dan heeft het college een volgend probleem rond het Floriade terrein

WWCV schrijft dat er bij die beantwoording van de schriftelijke vragen géén overleg heeft plaats gevonden met WWCV: ‘wij kunnen ons niet vinden in de gegeven beantwoording en achten het daarom geraden om de raadsfracties zélf te informeren. ‘Er is al vertraging van de bouw op het gebied opgetreden’, schrijft WWCV. ‘en verdere vertraging valt te verwachten.’ Meld Almere DEZE WEEK

Voorstel verdichting afgewezen

Het bedrijf schrijft dat er geen afspraken zijn met de gemeente om het woningbouwprogramma uit te breiden in het gebied. WWCV heeft wel een voorstel gedaan voor mogelijke verdichting, maar dat is door de gemeente op 27 september per e-mail afgewezen.

Voor het totale bericht klik hier

Geschreven door