Schietpartij: drie aanhoudingen in Almere Stad

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 05.00 uurs een 41-jarige man uit Almere gewond geraakt bij een schietpartij op de Wijsgeerbaan in het centrum.

Drie personen zijn aangehouden. Door getuigenverklaringen en cameratoezicht kon al snel een 40-jarige vrouw uit Almere en een 33-jarige man en 36-jarige vrouw uit Amsterdam worden aangehouden. Zij werden kort na de schietpartij aangetroffen in een auto aan de Odeonstraat.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De reden voor de schietpartij is nog niet duidelijk, net zo min als hoe het met het slachtoffer gaat. De politie doet onderzoek naar het schietincident.

Politieonderzoek
De politie afdeling forensisch ondersteuning doet onderzoek naar het incident, onder meer naar de toedracht van het incident en de betrokkenheid van de verdachten.

Getuigenoproep
Heeft u gezien wat er is gebeurd en nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden? Of weet u anderszins meer over het schietincident aan de Wijsgeerbaan in Almere op zondagochtend 23 oktober omstreeks 5 uur? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900 8844 of 112 bij spoed. Of vul onderstaand tipformulier in. Hier kunt u ook direct beelden uploaden. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 of Meld Misdaad Anoniem.

Foto ter illustratie

Geschreven door