Slagerij Verhoef Lekkerste Slagerij van Flevoland!

Tijdens de Slavakto Beurs 4 en 5 oktober in Utrecht, heeft de zelf worstmakende ambachtelijke Slagerij Verhoef uit Almere verschillende hoofdprijzen gewonnen met hun eigen gemaakte producten.

10 gouden t.w. Gekookte Worst, A’damse Leverworst, Gerookte Ossenworst, Jalapeno Grillworst, Spareribs en Eiersalade. De Old A’damse Ossenworst, Wilde Spinazie Stamppot, Erwtensoep en de Fijne Rookworst werden bekroond met het hoogst haalbare aantal punten GOUD met STER.  

Met al deze producten is Slagerij Verhoef provincie kampioen geworden!

Uit het hele land streden ambachtelijke slagers met elkaar om de titel. De jury, waarin naast deskundigen uit het slagersvakonderwijs ook consumenten zitting hadden, beoordeelde de producten op een groot aantal criteria, zoals vorm, smaak, kleur, samenstelling en vaktechniek.

Ambachtelijke slagers Cor, Gerwin, en Martijn maken al jaren hun eigen vleeswaren, salades en maaltijden. Om deze unieke kwaliteit te maken gebruiken zij hun eigen recepten en methodes. Dat geeft de zelfgemaakte ambachtelijke producten hun bijzondere smaak. Het gehele team heeft het weer geweldig gedaan. Dit is echt een hele mooie teamprestatie, aldus een trotse en enthousiaste “Cor Verhoef”

Foto aangeleverd

Geschreven door