Twee agenten gewond door aanrijding Almere Stad

Een politievoertuig is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.20 uur op de busbaan in de bocht rechtdoor gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de E. dj Perronstraat in de Literatuurwijk. Zij waren onderweg naar een spoed melding van een inbraak waarbij de bewoonster bedreigd werd. De twee agenten zijn door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Bij het ongeluk kwamen beide agenten bekneld te zitten. Zij zijn beide door de brandweer bevrijd uit het politievoertuig.

Beide agenten moesten met onbekende letsel naar het ziekenhuis. Daar dat het een politievoertuig betrof, doet de politie automatisch onderzoek naar het ongeluk. Hierdoor is de busbaan langer afgesloten geweest

Foto ter illustratie

Geschreven door