Aardige duels voor Almeerse amateurclubs

Dit weekend staan er weer leuke wedstrijden gepland en zal het zeker de moeite zijn om je favoriete club te gaan bezoeken. De vier Almeerse standaardteam spelen allemaal een thuiswedstrijd.

In de tweede klasse B start ASC Waterwijk zaterdag om 15.00 uur. Tegenstander is dan Geinoord Nieuwegein. Waterwijk verloor vorige week van stadgenoot Buitenboys en zal zeker tegen Geinoord zich willen herstellen. Als de ploeg van Ben Vis compleet is moet dat mogelijk zijn. Winst is ook belangrijk om niet verder achterop te raken.

In vorm

In deze klasse krijgt SC Buitenboys bezoek van sv Maarssen. Buitenboys lijkt in vorm gezien de winst op Waterwijk vorige week. Of de ploeg van Mark Steur weer tot een goed resultaat kan komen gaan we zien. De ploeg uit Almere-buiten heeft een goede start in de tweede klasse en draait lekker mee in deze afdeling. Bij winst zou de ploeg weer kunnen stijgen op de ranglijst.

Vertrouwen

In de derde klasse heeft FC Almere ook een thuiswedstrijd. Op sportpark de Marken speelt men tegen sv Hees dat bovenin meedraait. Na de mooie 0-5 overwinning van vorige week is het vertrouwen van de ploeg van Sandor Augustijn groot en wil men voor eigen publiek weer eens laten zien dat men weer op het goede spoor zit. Ook hier zal winst de ploeg doen stijgen op de ranglijst.

Forza Almere moest vorige week in de vierde klasse een verlies incasseren maar wil zich zaterdag weer herstellen tegen sv Diemen. Het team van Sander Schoonderwoerd denkt dat de nederlaag van vorige week een vergissing was en is vastbesloten om zich te herstellen.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere.nl

Geschreven door