Almeerse amateurclubs treffen goede tegenstanders

Zaterdag alweer de 7e speelronde in de amateurcompetitie. Voor de Almeerse clubs staan er weer aardige wedstrijd op het programma.

Lastige tegenstander

In de 2e klasse B treffen ASC Waterwijk en SC Buitenboys mooie tegenstanders, Waterwijk krijgt te maken met FC Breukelen en dat is op eigen veld een lastige opponent. Mocht Waterwijk een zege behalen doet men weer goed mee in hun competitie.

SC Buitenboys mag het in diezelfde klasse op eigen complex opnemen tegen Geinoord Nieuwegein. dit is ook een tegenstander die niet snel te verslaan is, dus zal de ploeg van Mark Steur zeer geconcentreerd moeten spelen om een goed resultaat te behalen.

Winst belangrijk

In de 3e klasse C Dis het voor FC Almere een belangrijk duel nu het Hilversumse Altius op bezoek komt. Winst is een must om weer wat meer omhoog te kunnen kijken. Bij verlies zit men in een negatieve spiraal, dus er moet wel iets gebeuren wil men niet verder afzakken. Trainer Sandor Augustijn zal zijn ploeg ongetwijfeld op scherp zetten en dat zal nodig zijn.
Forza Almere gaat in de 4e klasse D t tegen NVC opnemen en zal ook flink aan de bak moeten om niet verder af te zakken. De ploeg uit Naarden is een sterke ploeg en zal niet zomaar te verslaan zijn. Zaak dus voor Forza om goed aan dit duel te beginnen en mogelijk een kleine winst behalen.

Later verslagen van deze wedstrijd.

Geschreven door