Bij winst op koploper gaat ASC Waterwijk weer meedoen

Zaterdag staat er in de tweede klasse B een topper op het programma, Waterwijk is deze middag gastheer van het Hilversumse Victoria. Met twee overwinningen heeft Waterwijk momenteel zes punten en Victoria behaalde er tot nu toe dertien. Bij winst zouden de Almeerders de koploper op vier punten naderen en gaat men meedoen voor de bovenste plekken. Waterwijk speelde ook nog een wedstrijd minder.

Buitenboys krijgt bezoek van FC Breukelen en staat gelijk met stadgenoot Waterwijk en is ook zeker gebaat bij winst. Breukelen heeft een punt meer maar Buitenboys speelde een wedstrijd minder. Hier dus ook aardig wat belangen op het spel.

In de derde klasse gaat FC Almere op bezoek in en bij Zeist. Almere en Zeist hebben hetzelfde aantal punten (zeven uit vijf) dus is winst voor beide partijen van groot belang. Het wordt weer tijd dat de Almeerders punten gaan pakken en niet verder af te glijden. 

Forza Almere gaat in de vierde klasse op bezoek bij Nederhorst dat derde staat op de ranglijst, Forza bezet momenteel de 10e plek met zes punten. Mocht Forza de punten mee naar Almere nemen klmt men diverse plaatsen op de ranglijst.

Later verslagen van deze duels op Omroep Almere.

Geschreven door