Goodiebag voor Almeerse ouderen

De ouderwerkers van De Schoor gaan ook dit jaar langs bij ouderen in Almere. Dit keer met een goodiebag vol voedzame en lekkere producten. “Met de feestdagen voor de deur is het extra belangrijk om te laten merken dat wij aan onze ouderen denken”, aldus De Schoor.

Van 13 tot 20 december gaan de ouderenwerkers en vrijwilligers op pad om eenieder die dit nodig heeft een goodiebag te geven. Elke zelfstandig wonende senior, die een goodiebag en goed gesprek nodig heeft, kan hiervoor worden aangemeld. Kan jouw opa/oma, moeder/vader, goede buur of vriend/vriendin in deze tijd echt een goodiebag gebruiken? Geef deze persoon dan nu op en wie weet staat een van de ouderenwerkers binnenkort bij uw bekende aan de deur.

Aanmeldingen kunnen tot en met zondag 11 december worden doorgeven via www.deschoor.nl/hartverwarmendalmere/goodiebag of aan Henk Westhoff op telefoonnummer 06-43443590 of e-mail hwesthoff@deschoor.nl. Er is een beperkt aantal goodiebags beschikbaar.

LET OP : Op is echt op.

Foto ter illustratie

[audio_player id=30198]

Geschreven door