ASC Waterwijk terechte winnaar Wintercup Almere

In Sporthal Waterwijk werd het jaarlijkse wintercup toernooi weer afgewerkt.

Het toernooi zit er weer op en er waren weer leuke wedstrijden te zien van de vele teams die hier aan mee deden.. Uiteindelijk bleek ASC Waterwijk veruit de beste en eindigde dan ook als eerste. Met trots werd dan ook de beker getoond na afloop van het toernooi. Het toernooi was weer uitstekend georganiseerd en zal ongetwijfeld een vervolg krijgen. 

Al met al was er veel voetbalplezier en werd het op de slotavond nog erg gezellig door de muziek van Ramon Beense.

Het mooiste toernooi is ten einde. Met al die blije koppies en al die sportiviteit zagen wij allemaal winnaars. Maar ook bij de jeugdteams  was Waterwijk de beste. Als 2e eindigde FC Almere, die een beter doelsaldo had dan nummer drie  AS’80. En Buitenboys eindigde op de 4e plek. Waterwijk eindigde ook als eerste bij de senioren en konden dan ook na afloop de beker in ontvangst nemen namens alle Waterwijk-teams.

Geschreven door