Omroep Almere wenst al zijn luisteraars, kijkers en lezers fijne feestdagen.

We hebben weer drukke weken achter ons liggen, Een mooi project, elke dag een aantal uur live radio en video maken vanaf het centrum bij Ally on Ice.

Een mooi project waar de vrijwilligers blij van worden, zich kunnen laten zien aan de inwoners van onze mooie stad. We zijn een omroep die zich laat zien. Op de sportvelden, entertainment. en straks diverse informatie en actualiteiten shows op onze speciale video stream.

Wij hopen komend jaar weer zo een mooi jaar te kunnen realiseren als dit jaar, zo hebben we mooie achtergronden gekregen voor de videostudio. Zijn alle deuren voorzien van mooie foto achtergronden, is de radio studio aangekleed. Is de realisatie van de dubbele internet aansluitingen, de verhuizing en uitbreiding van onze servers. Het team zal stukken groter worden, de samenwerking met andere media zal worden vergroot en zullen we technische aanpassingen maken in onze studios. Nu is de verlichting in de video studio aangepast en straks de gehele video regie ruimte ingericht. De audio en video set voor externe opnames wordt uitgebreid zodat we makkelijker onze uitzendingen vanaf derde locaties kunnen verzorgen.

Doet u met ons mee? dat kan op verschillende manieren. U kunt doneren, advertenties plaatsen, vrijwilliger worden of een mooie beker bestellen.

vacature-noordpool

Geschreven door