FC Almere scoort zes keer en wint fraai van Hercules.

In de zaterdag derde klasse C heeft FC Almere in de uitwedstrijd bij Hercules een mooie overwinning geboekt. De ploeg van Sandor Augustijn speelde vanaf het begin fris voetbal en dat leidde uiteindelijk tot een fraaie overwinning.

Beloning.

Vanaf het begin twee gelijkwaardige ploegen maar later kreeg Almere meer grip op het duel en dat werd halverwege de eerste helft dan ook beloond door treffers van Tarik Moumen en Neil Woudstra:0-2. Nog voor het verstrijken van de eerste helft scoort de thuisclub de aansluitingstreffer 1-2. Verder liet Almere het voor de rust niet komen.

Gretiger FC Almere.

Na de rust komt de thuisclub beter voor de dag dan FC Almere maar de pogingen op doel konden FC Almere-doelman Arno Copier niet verrassen. Hierna ging de strijd weer gelijk op  maar Almere is toch veel gretiger en kon Neil Woudstra  later de 1-3 scoren na goed werk van Teun Post. Hercules gaf niet op en kwam diverse keren gevaarlijk door maar gescoord werd er niet. Dat deed Almere uiteindelijk wel, Kelvin Hogendoorn verschalkte nog tweemaal de Hercules- doelman en uiteindelijk werd er ook nog een zesde treffer gescoord. Hercules bleef vechten voor een beter resultaat maar FC Almere was deze middag de ploeg die het meeste recht had op drie punten.

Mooie overwinning dus voor de ploeg uit Almere-Haven en stijgt men weer een paar plaatsen op de ranglijst.

foto: Remco Fens.

Geschreven door