Koen Bokhorst Nieuwe raadsfractievoorzitter VVD

Koen Bokhorst neemt 6 februari het fractievoorzitterschap van de VVD over van Colette Holter.

Door dat zij werk en privé niet meer met elkaar kan combineren legt zij haar raadslidmaatschap per 6 februari neer.

Sinds maart 2018 zit Holter in de gemeenteraad. De laatste twee jaar was zij fractievoorzitter. “Een grote eer om te mogen doen. Ik heb fantastische ervaringen opgedaan. Een van de hoogtepunten afgelopen jaar was de verkiezingen winnen met een fantastisch team. Ook de uitdaging om een coalitie te maken met zeven partijen is gelukt en daar ben ik trots op. Er is een coalitieakkoord, het college krijgt binnenkort een nieuwe aanvoerder, dit is voor mij een natuurlijk moment om het stokje als fractievoorzitter over te dragen”.

Geschreven door