Laatste oefenwedstrijden voor hervatting competitie.

De winterstop voor het Amateurvoetbal is bijna weer ten einde. Komend weekend worden de laatste oefenduels afgewerkt en kijkt men vol enthousiasme alweer uit naar de tweede competitiehelft. Ook de Almeerse amateurs werken nog een wedstrijd af. 

ASC Waterwijk gaat zaterdag op bezoek bij FC Weesp, deze club speelt in de zaterdag tweede klasse A en zal een uitstekende partner voor de Almeerders zijn. Het duel staat zaterdag om 14.30 uur gepland op sportpark Papenlaan.

SC Buitenboys gaat deze middag op bezoek bij sv Batavia’90 in Lelystad.  Batavia speelt ook in de tweede klasse dus ook hier een mooie tegenstander voor de Almeerders. 

FC Almere heeft een trainingsweekend belegd in Breda en speelt daar ook een oefenwedstrijd. Komende Dinsdag werkt men ook nog een wedstrijd af tegen Tos Actief dit duel wordt op sportpark de Marken gespeeld de aanvang is dan 20.15 uur.

Forza Almere gaat zaterdag op bezoek bij ASV Dronten en speelt daar tegen het tweede team van die club. Hier trapt men af om 11.45 uur.

Geschreven door