Nieuwjaarsrecepties in trek bij Almeerse sportclubs.

Het jaar 2023 is nog maar net begonnen maar de clubs in Almere zijn al weer zeer actief om dit jaar goed te beginnen. Komende weekend zal er bij de Almeerse sportclubs weer de traditionele nieuwjaars borrels gehouden worden. Men is al weer erg fanatiek om binnen de clubs de sfeer hoog te houden. 

Op sportpark de Marken zal FC Almere voordat de nieuwjaarsborrel begint worden er diverse oefenwedstrijden afgewerkt voor diverse teams. Tevens is er een bingo met mooie prijzen en lekkere hapjes. De wedstrijden die gespeeld worden zijn om 13.30 uur : FC Almere 1 tegen de Veteranen 1 en de zaterdag 2 tegen de zondag 2.

Bij ASC Waterwijk is de nieuwjaarsborrel op zondag 8 Januari. SC Buitenboys houdt op 7 Januari een nieuwjaarsevenement met o.a. een voetbalclinic,een kinderdisco en nog veel meer om de sfeer ook bij deze club te waarborgen.

Al met al mooie vooruitzichten om langzaam weer naar het competitie vervolg toe te leven.

Geschreven door