Benefietconcert en kunstveilig ten bate van Giro555 

Zaterdagmiddag 18 februari 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt in Podium Poort een benefietconcert en een kunstveiling georganiseerd. De totale opbrengst wordt volledig  gedoneerd aan giro 555 voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Er is in de locatie Podium Poort aan de Zeussingel 41 in Almere plaats voor 45 personen. Reserveer snel uw plaats want vol is vol. Om 14.00 uur inloop en bezichtiging kunstwerken.  Entree is 5,55 euro. Kunstenaars die hun werk willen doneren voor dit doel zijn meer dan welkom!

Meer informatie en aanmelding: www.podiumpoort.nl/event/concertenveiling.
Het concert wordt verzorgd door pianist & componist Mark Kirkenier, waarbij hij veelal eigen werk speelt van zijn eerste 2 CD’s en van de 3e CD die binnenkort uitkomt.
Aanvang concerten 14.30 uur en 16.00 uur. 

Daarnaast verzorgen fotografe Pauli Langbein Koenders en veilingmeester Regina van Oorschot een kunstveiling waar werken aangeboden worden van diverse kunstenaars. Een unieke gelegenheid om een prachtig kunstwerk te kopen. Start veilingen 15.00 uur en 16.30 uur.  

Geef aan giro 555 voor de hulp die zij aan organisaties kunnen verlenen

Geschreven door