Gaskraan openzet in leegstaand gebouw in Haven, hulpdiensten groots ingezet – UPDATE

Zondagmiddag 26 omstreeks 12.30 uur zijn de hulpdiensten groots ingezet aan de Markenlaan in de Hoven

Volgens een woordvoerder van politie Midden Nederland heeft een persoon zichzelf opgesloten in een leegstaand pand en de gaskraan opengedraaid. De hulpdiensten zijn groots ingezet en hebben de omgeving afgezet tot de komst van een speciaal brandweerteam en de Dienst Speciale Interventies. Liander is ingezet om de gasleiding van het pand af te sluiten mocht dat nodig zijn.

Update 14.25 Door de politie en een speciaal team van de brandweer (Amersfoort) is het pand betreden, onderzocht en de verwarde man tot bedaren gebracht en aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex is stad. Liander de netbeheerder was ter plaatsen en heeft de gastoevoer afgesloten.

Foto AS Media

: Video News United / Harmjan Petersen

Geschreven door