Jan Paternotte: “Pak door met de stikstofaanpak. Woningzoekenden in Almere kunnen niet langer wachten.”

D66-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Jan Paternotte gaat in twee dagen alle twaalf de provincies langs om aandacht te vragen voor bouwprojecten die stil dreigen te vallen door de stikstofcrisis. Op dinsdag 28 februari komt hij op bezoek in Almere waar hij samen met Tiko Smetsers, D66-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen, langsgaat bij Almere Pampus.

Stop stilstand

Op 15 maart mag Nederland naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. In deze verkiezingen, die draaien om de stikstofaanpak en de woningbouw, staat er in de provincie Flevoland veel op het spel. Zeker omdat een aantal partijen overal “Nee” tegen zeggen. Paternotte: “Ik noem ze ook wel de Nee-coalitie. PVV, BBB en JA21 die er alles aan doen om het klimaatbeleid tegen te houden, de stikstofaanpak te blokkeren en niet met realistisch alternatieven komen. Terwijl we juist moeten doorpakken met de stikstofaanpak. Anders komen we tot stilstand. Woningzoekenden in Flevoland kunnen niet nog langer wachten.”

Almere

Door de stikstofcrisis dreigen bouwprojecten in Flevoland vertraging op te lopen. En dat terwijl in de provincie veel mensen op zoek zijn naar een huis. “In het belang van alle woningzoekenden willen wij in onze provincie door blijven bouwen”, aldus Tiko Smetsers.

Jan Paternotte: “Pak door met de stikstofaanpak. Woningzoekenden in Almere kunnen niet langer wachten.”

D66-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Jan Paternotte gaat in twee dagen alle twaalf de provincies langs om aandacht te vragen voor bouwprojecten die stil dreigen te vallen door de stikstofcrisis. Op dinsdag 28 februari komt hij op bezoek in Almere waar hij samen met Tiko Smetsers, D66-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen, langsgaat bij Almere Pampus.

Stop stilstand

Op 15 maart mag Nederland naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. In deze verkiezingen, die draaien om de stikstofaanpak en de woningbouw, staat er in de provincie Flevoland veel op het spel. Zeker omdat een aantal partijen overal “Nee” tegen zeggen. Paternotte: “Ik noem ze ook wel de Nee-coalitie. PVV, BBB en JA21 die er alles aan doen om het klimaatbeleid tegen te houden, de stikstofaanpak te blokkeren en niet met realistisch alternatieven komen. Terwijl we juist moeten doorpakken met de stikstofaanpak. Anders komen we tot stilstand. Woningzoekenden in Flevoland kunnen niet nog langer wachten.”

Almere

Door de stikstofcrisis dreigen bouwprojecten in Flevoland vertraging op te lopen. En dat terwijl in de provincie veel mensen op zoek zijn naar een huis. “In het belang van alle woningzoekenden willen wij in onze provincie door blijven bouwen”, aldus Tiko Smetsers.

Geschreven door